divendres, 26 d’abril de 2013

RACONS DE LLENGUA

Almenys una sessió setmanal organitzem la classe per equips i fem activitats de llengua en diferents racons:

Hi ha una caixa amb pegatines, els xiquets trien la que més els agrada i escriuen una oració. Si encara no poden escriure oracions, escriuran paraules.


 

Els xiquets escriuen les paraules corresponents a les imatges de cada fitxa i comproven si l'han escrit correctament girant les fitxes, ja que per darrere estan les paraules.
En cada potet estan totes les lletres. Un xiquet trau una lletra i els altres membres de l'equip han d'escriure paraules que comencen per eixa lletra mentre compta fins 100.En cada sobre hi ha imatges que s'han d'emparellar amb la seua paraula.
En cada sobre hi ha imatges corresponents a una història. Es tracta d'ordenar les vinyetes i associar-les al text que les descriu.Les làmines tenen quatre imatges i un espai per a cada lletra de cada paraula. Els alumnes han de confeccionar les paraules amb lletres de cartró. S'ha d'associar la imatge a la paraula o la paraula a la imatge.
En diverses caixes hi ha cinc oracions desordenades. Els alumnes les han d'ordenar per colors.
Són fitxes de grafomotricitat plastificades que els xiquets repassen amb retolador i després les esborren.Després de llegir la frase, s'ha de buscar el ninotet al que correspon. També s'han d'associar dues imatges a cada figureta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada